0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
2020 bringer flere beklagelser til laget og spillerne
30 May

2020 bringer flere beklagelser til laget og spillerne

Med godkjenning av NHL og NHLPA vil de resterende kampene i NHL ordinære sesong 2019-20 bli avlyst. Avlysningen av spillet fikk noen lag og spillere til å angre på at deres data og poster ikke klarte å oppnå de forventede målene. Slutten av den ordinære sesongen ga også noen priser direkte kunngjort.

Boston Bruins burde vunnet mest denne sesongen, og laget kan motta flere individuelle priser og lagpokaler. Boston Bruins-spillerne gjorde det veldig bra denne sesongen, spiss David Pastrák bandt med Aleksandr Ovechkin for førsteplassen med 48 mål. Spillerne Tuukka Mikael Rask og Jaroslav Halák vant Vezina Trophy, som forsvarte lagets siste forsvarslinje.

I fjor beseiret Saint Louis Blues Boston Bruins for å vinne lagets første Stanley Cup, og antall nhl drakter-salg nådde verdens første. Boston Bruins drakt er for øyeblikket i en stabil tilstand på grunn av spillets suspensjon. Tross alt vil 2020 fremdeles bringe angrer og vekst til spillerne. Hvordan vil publikum forvente at de 24 lagene skal delta i sluttspillet etter spesielle regler?

Mest sett produkter