0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Aleksander Barkov fikk den tredje kontrakten fra Florida Panthers
09 Oct

Aleksander Barkov fikk den tredje kontrakten fra Florida Panthers

Florida Panthers-kaptein Aleksander Barkovs kontrakt ble offisielt signert, og laget signerte ham en åtteårskontrakt. Siden Aleksander Barkov hadde på seg Florida Panthers drakt i 2013, har han jobbet hardt for dette laget. På 8 år skiftet Aleksander Barkov fra en vanlig spiller til kapteinen på laget. Hans stabile og modne karakter er godt likt av lagkameratene.

Aleksander Barkov vokste opp i en familie av hockeyspillere, og da han var veldig ung, hadde han på seg en hockey trøye for å delta i forskjellige konkurranser. På grunn av påvirkning fra familien har Aleksander Barkov etablert et godt image siden han var barn, og han har blitt en spiller som sjelden feller i ligaen. Dette er den tredje kontrakten i Aleksander Barkovs karriere, og han kan vie denne profesjonelle hobbyen til Florida Panthers.

I 2013 signerte Aleksander Barkov og Florida Panthers en treårig rookie-kontrakt, og deretter i 2016 signerte de to sidene en seksårskontrakt på 35,4 millioner amerikanske dollar. I år fikk Aleksander Barkov en ny åtteårig kontrakt på 80 millioner dollar fra Florida Panthers. Han setter stor pris på lagets støtte og oppmuntring underveis. Florida Panthers så en ånd av uselvisk engasjement for laget i Aleksander Barkov, så laget trenger desperat slike spillere for å bli og fortsette spillet.

Mest sett produkter