0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Anaheim Ducks ble nr. 1 i divisjonen denne sesongen
18 Nov

Anaheim Ducks ble nr. 1 i divisjonen denne sesongen

NHL-laget som har forbedret seg mest denne sesongen er Anaheim Ducks, som for øyeblikket rangerer først i divisjonen. Anaheim Ducks, som lå på bunnen i fjor, hadde ikke forventet at laget skulle prestere så bra denne sesongen. Etter at Anaheim Ducks beseiret Washington Capitals 3-2, bekreftet alle sin styrke. Under ledelse av Ryan Getzlaf har de unge spillerne til Anaheim Ducks vokst raskt opp. Alle beundrer denne flotte kapteinen veldig mye.

Ryan Getzlaf har sluttet seg til Anaheim Ducks i 18 år, og han deltok også i Stanley Cup-finalen i 2007. Ryan Getzlaf var en ung fyr da han først tok på seg Anaheim Ducks drakt, og nå har han blitt en moden og stabil middelaldrende mann. Når Ryan Getzlaf så disse unge spillerne trene hardt, husket han at han var så gal for spillet.

Årets Anaheim Ducks har en så enestående prestasjon som er uatskillelig fra innsatsen til hver spiller, så vel som treningen til hver spiller av trener Dallas Eakins. Hver spiller har sin favoritt hockey trøye, og Ryan Getzlaf er en spiller født for Anaheim Ducks. Det har gått 14 år siden forrige gang Anaheim Ducks vant Stanley Cup, og Ryan Getzlaf håper å høste æren i en alder av 36.

Mest sett produkter