0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Beklager for Pittsburgh Penguins og New York Islanders denne sesongen
21 Jul

Beklager for Pittsburgh Penguins og New York Islanders denne sesongen

NHL-ligaen er over, og Pittsburgh Penguins angrer fortsatt. Pittsburgh Penguins gikk videre til sluttspillet med gode resultater, men publikum forventet ikke at de skulle tape mot New York Islanders i første runde av knockout-runden. Drømmen om Pittsburgh Penguins om å vinne mesterskapet ble knust, og spilleren forlot banen med anger. Etter at Pittsburgh Penguins vant Stanley Cup fortløpende i 2016-2017, har laget aldri gått videre til finalen i disse årene.

Denne sesongen vant Tampa Bay Lightning Stanley Cup igjen, og laget slo rekorden satt av Pittsburgh Penguins. I 2016-2017 ble Pittsburgh Penguins drakt likt av alle hockeyentusiaster, og nå er Tampa Bay Lightning drakt også likt av alle publikum. Tampa Bay Lightning har perfekt demonstrert suverene ferdigheter i ishockey i de to sesongene, og deres forente og samarbeidsevne har erobret hjertene til alle tilstedeværende publikum.

Selv om Pittsburgh Penguins, New York Islanders og Vegas Golden Knights ikke gikk videre til finalen denne sesongen, har styrken til disse lagene blitt anerkjent av alle. Spesielt New York Islanders og Tampa Bay Lightning semifinale matchups, de spilte en match-up final på høyt nivå. New York Islanders har tapt for Tampa Bay Lightning i to år, og de vil ikke mislykkes på det samme laget for tredje gang i den nye sesongen.

Mest sett produkter