0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Boston Bruins har ytterligere tre seire på rad etter det store nederlaget
17 Apr

Boston Bruins har ytterligere tre seire på rad etter det store nederlaget

Siden Boston Bruins ble beseiret av Washington Capitals med en stor poengsum, har laget gjort en dyp refleksjon. Nylig har Boston Bruins vunnet tre kamper, og lagets selvtillit har blitt gjenopplivet. I begge kampene mellom Boston Bruins og New York Islanders forsvarte keeper Tuukka Mikael Rask målet bra. Boston Bruins tapte New York Islanders-kampen for en måned siden, og nå har laget vunnet tilbake.

Med en måned igjen i den ordinære sesongen i ligaen, er Boston Bruins 6 poeng fra førsteplassen Washington Capitals. I begge sesonger gikk Boston Bruins videre til sluttspillet med Østkonferansens første plass. På grunn av ustabiliteten til Boston Bruins-spillerne forrige måned, falt lagets rangering direkte til fjerde. De siste årene er Boston Bruins drakt et symbol på styrke i publikums hjerter. Teamet ønsker ikke å se publikumets tapte øyne. Så i neste kamp, ​​vil Boston Bruins definitivt spille til sin styrke for å vinne spillet.

Styrken til mange lag har endret seg denne sesongen, med Florida Panthers og Carolina Hurricanes som forbedret seg mest. I 1996 dukket Florida Panthers drakt opp i Stanley Cup-finalen, som også ble den eneste gangen laget kom til finalen. Resultatene av Florida Panthers har vært i svakt løp gjennom årene, og divisjonsmesterskapet har blitt lagets høyeste æretittel. Florida Panthers 'nye gruppe spillere er rundt 25 år, og disse spillerne har vist en veldig moden og stabil prestasjon denne sesongen.

Mest sett produkter