0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Boston Bruins presterte bra i NHL-sluttspillet
21 May

Boston Bruins presterte bra i NHL-sluttspillet

Etter en måned med hardt arbeid kvalifiserte Boston Bruins seg endelig til sluttspillet igjen. Lagets første motstander var Washington Capitals. I den første runden av NHL-sluttspillet har Boston Bruins og Washington Capitals spilt tre kamper. For øyeblikket har Boston Bruins to seire og Washington Capitals har en seier. Opp- og nedturene i Boston Bruins denne sesongen har gitt publikum store forventninger. Jo mer ustabil lagets ytelse, jo sterkere blir eksplosiviteten.

Forrige sesong tapte Boston Bruins mot Tampa Bay Lightning i andre runde av sluttspillet og klarte ikke å kvalifisere seg til finalen. Fordi Boston Bruins gikk videre til sluttspillet med de beste resultatene i Atlantic Division i den ordinære sesongen forrige sesong, har mange seere store forventninger til prestasjonen. Men alle forventet ikke at etter utbruddet av epidemien, Boston Bruins dukket opp igjen i sluttspillet, men hans styrke ble betydelig svekket. Boston Bruins drakt forberedt av fansen på forhånd klarte ikke å ta på seg for å feire, og laget gikk ikke videre til finalen.

Kanskje på grunn av for mye skuffelse forrige sesong, viste Boston Bruins også en nedgang i begynnelsen av sesongen. Forrige sesong klarte ikke keeper Tuukka Rask å delta i sluttspillet i tide på grunn av datteren. Han håper å spille sin beste prestasjon denne sesongen. De siste årene har nr. 40- hockey trøye som er slitt av Tuukka Rask, blitt kjøpt av mange fans, som setter pris på kvaliteten på denne fremragende keeperen. Tuukka Rask er en veldig lavmælt spiller, men han bruker en blendende hjelm.

Mest sett produkter