0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Brad Marchand ønsker også å legge igjen en æresrekord i Boston Bruins
08 Sep

Brad Marchand ønsker også å legge igjen en æresrekord i Boston Bruins

Mange seere nevner nå Brad Marchand når de snakker om Boston Bruins, som har vært med teamet i 15 år. Brad Marchand hadde på seg Boston Bruins drakt i 2006 -utkastet, og laget handlet bevisst med New York Islanders i utkastet for ham. Brad Marchands styrke skuffet ikke Boston Bruins, og prestasjonen hans har blitt mer og mer enestående med årene. Brad Marchand har endret seg fra sin voldelige og egenrådige karakter, han håper å se et bedre jeg.

Etter mange års erfaring i spillet, har Brad Marchand en bedre forståelse av sine styrker og svakheter. De siste to årene har Brad Marchand forbedret mye dårlig oppførsel, og han har også blitt likt av flere fans. I år ble Brad Marchands Barn drakter likt av mange fans, og de håper alle at barna deres også seriøst kan innse sine mangler og forbedre dem.

Brad Marchand ønsket å vinne Stanley Cup igjen forrige sesong, men dessverre mislyktes laget i sluttspillet. Det er 10 år siden Boston Bruins vant Stanley Cup sist. I løpet av disse årene gikk laget videre til finalen tre ganger og endte med fiasko. Brad Marchand ønsker også å skape sin egen strålende æra i Boston Bruins, så i neste gang vil han nøye justere sin beste prestasjon.

Mest sett produkter