0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Brayden Point liker å delta i spillet med kaptein Steven Stamkos
25 Dec

Brayden Point liker å delta i spillet med kaptein Steven Stamkos

Fremveksten av et lag er uatskillelig fra fremveksten av fremragende spillere. Grunnen til at Tampa Bay Lightning var i stand til å gjenvelge Stanley Cup-mesterskapet avhenger av fremveksten av de unge spillerne. Dette inkluderer en spesielt god spiller, han er Brayden Point iført Tampa Bay Lightning drakt nr. 21. Denne sesongen har Brayden Point nok en gang spilt bra, og hans hurtighet og ferdigheter har blitt brukt effektivt.

I tillegg til Brayden Point er suksessen til Tampa Bay Lightning uatskillelig fra innsatsen til kaptein Steven Stamkos og Nikita Kucherov. I år har Tampa Bay Lightning nok en gang dyrket flere fremragende juniorspillere, og de elsker alle denne mørkeblå hockey trøye veldig mye. Tampa Bay Lightning har blitt et lag som fremragende spillere ønsker å være med på de siste årene. De har spilt en stabil prestasjon i hver kamp.

Brayden Point har vært med Tampa Bay Lightning i 6 år, og han har vært godt erfaren i dette teamet. I år har Brayden Point nok en gang blitt tildelt en 8-års kontrakt med Tampa Bay Lightning. Han er veldig glad for å bli anerkjent av laget. Brayden Point liker best å spille med Steven Stamkos. Han har lært mye kunnskap og mentalitet av kapteinen. Nå er Steven Stamkos fortsatt en uunnværlig hovedspiller i Tampa Bay Lightning. Hans eksplosivitet kan alltid snu kampen i en kritisk periode.

Mest sett produkter