0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Brayden Point scorer for laget i fire strake kamper
14 Dec

Brayden Point scorer for laget i fire strake kamper

I begynnelsen av denne sesongen var Tampa Bay Lightnings styrketilstand svært dårlig, og de tapte mange kamper på rad. Til å begynne med trodde alle at Tampa Bay Lightning også ville gå inn i skjebnen til andre forbannelse, men den siste måneden har styrken deres blitt forbedret. Etter en seiersrekke på tre kamper på Tampa Bay Lightning avanserte de nok en gang til tredjeplass i divisjonen. Tampa Bay Lightning har vært i stand til å gå videre til finalen i tre år på rad, og styrken blant spillerne deres er fortsatt svært eksplosiv.

Styrken til Tampa Bay Lightning-kapteinene Steven Stamkos og Nikita Kucherov er fortsatt veldig god, og de har ikke gitt opp ideen om å fortsette å forfølge mesterskapet. Den 32 år gamle Steven Stamkos håper at Tampa Bay Lightning kan fortsette å opprettholde styrken, så han jobber hardt for å hjelpe de unge lagkameratene å få en sjanse til å prestere. Brayden Point scoret igjen i Tampa Bay Lightnings 6-2-seier over Seattle Kraken, og scoret i sin fjerde kamp på rad. Hver gang disse unge spillerne tar på seg hockey trøye for å konkurrere, er det en mulighet for dem til å øve.

Brayden Point ville elske å bruke Tampa Bay Lightning drakt for hele timeplanen denne sesongen, etter å ha blitt satt på sidelinjen av skader midtveis i de to foregående sesongene. Etter at Brayden Point tok en lang pause forrige sesong, kom han ikke tilbake før i sluttspillet. Brayden Point er en utmerket representant for Tampa Bay Lightnings unge spillere, og hans tilstedeværelse bidrar til den generelle styrken til laget. Hvis de unge spillerne kan opprettholde gode prestasjoner, har laget større sjanse til å vinne.

Mest sett produkter