0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Carolina Hurricanes blir det første laget til semifinale denne sesongen
12 May

Carolina Hurricanes blir det første laget til semifinale denne sesongen

Carolina Hurricanes ble det første laget som gikk videre til semifinalen for sesongen, og slo New Jersey Devils 4-1 sammenlagt. Det var første gang på flere år at Carolina Hurricanes gikk videre til semifinalen, og spillerne var spesielt spente. Selv om New Jersey Devils ikke skapte mirakler i sluttspillet, har de lagt igjen for mange overraskelser for folk hele veien fra den ordinære sesongen. Generelt må nye lag gjennom flere år med sluttspilltrening for å vokse bedre. Tross alt, bare på denne måten kan konfrontasjonen mellom sterke lag og sterke lag se sine mangler.

Siden 2019 har ikke denne Carolina Hurricanes drakt dukket opp i konferansefinalen. Carolina Hurricanes kan igjen gå videre til Eastern Conference-finalen denne sesongen, så hva slags mirakel vil de skape? Når det gjelder Eastern Conference-finalemotstanderen, vil Carolina Hurricanes håpe å møte Florida Panthers, tross alt er deres konfrontasjonskamper med Toronto Maple Leafs sjeldne. Carolina Hurricanes har erfaring med Florida Panthers i en sluttspillkamp, og begge lag er på nivå.

Jesper Fasts scoring på overtid ga Carolina Hurricanes seieren, og han jublet fornøyd rundt på banen. Jesper Fast var opprinnelig representanten for New York Rangers nr. 91-hockey trøye. Dessverre, etter slutten av 2019-20-sesongen, forlot han laget i syv år som gratis agent. Carolina Hurricanes er det andre laget i Jesper FastNHL-karrieren. Etter at han ble med, endret han nhl drakter nummeret og satte på seg nummeret 71. I løpet av karrieren med Carolina Hurricanes fant Jesper Fast flere morsomme og kunnskapspoeng i hockey, så han føler at hver overgang i livet er en ny opplevelse.

Mest sett produkter