0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Carolina Hurricanes og New York Rangers 'første kamp
29 Jul

Carolina Hurricanes og New York Rangers 'første kamp

NHL-spillet er i ferd med å begynne, det første spillet i Eastern Conference Carolina Hurricanes vs. New York Rangers. Styrken til de to lagene er ikke mye forskjellig. Carolina Hurricanes har 38 seire denne sesongen med 25 tap og 81 poeng. New York Rangers har 37 seire og 28 tap med 79 poeng. New York Rangers er et av de opprinnelige seks lagene, men lagets prestasjoner de siste årene har ikke vært ideelle.

Carolina Hurricanes drakt er røde, hvite og svarte for å uttrykke sin visjon for nåtiden og fremtiden. New York Rangers drakt er blå, rød og hvit for å uttrykke verdensbegrepet om frihet, lidenskap og fred. Hockey trøye til de to lagene har sine egne egenskaper. De har gjennomgått kontinuerlige reformer i historien, og teamets opprinnelige konsept vil aldri endre seg.

Sammenlignet med kampene mellom disse to lagene, så publikum bedre ytelsen til Carolina Hurricanes. Carolina Hurricanes har rekruttert noen unge og fremragende spillere de siste årene. De vokser raskt og har bidratt mye til denne sesongens seier. Ishockey er en veldig spesiell sport, og mesterskapet endres hvert år.

Mest sett produkter