0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Colorado Avalanche vinner første runde av NHL-sluttspillet
26 May

Colorado Avalanche vinner første runde av NHL-sluttspillet

Styrken til noen lag i NHL-sluttspillet har endret seg betydelig. New York Islanders og Nashville Predators har blitt de mest forbedrede lagene i sluttspillet. Colorado Avalanche har vunnet alle fire kampene mot Saint Louis Blues, og motstanderen er eliminert. Saint Louis Blues kom til slutt til sluttspillet denne sesongen, men dessverre ble de drept av Colorado Avalanche i første runde.

Denne sesongen ble Colorado Avalanche det eneste laget som opprettholdt en fullstendig seier i første runde av sluttspillet. Styrken deres skuffet ikke publikum. Siden begynnelsen av denne sesongen har mange tilskuere vært optimistiske med hensyn til prestasjonene til Colorado Avalanche-spillerne. Disse unge spillerne har modnet ved enhver anledning og har ekstraordinær styrke. Denne sesongen spådde mange tilskuere at Colorado Avalanche drakt vil dukke opp i Stanley Cup-finalen, og lagets ytelse er veldig stabil og enestående. Når styrken til alle spillere i et lag er veldig kraftig, vil de helt sikkert oppnå en stor rekordendring i laghistorien.

I 2019 ble St. Louis Blues drakt favoritten til NHL-fansen, men dessverre var lagets styrke bare en sesong. I de neste to sesongene ble Saint Louis Blues eliminert i første runde av sluttspillet. Saint Louis Blues klarte nesten ikke å kvalifisere seg til sluttspillet denne sesongen, og det vil være vanskelig for dem å vinne mesterskapet igjen med slike resultater.

Mest sett produkter