0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Colorado Avalanches største beklagelse er å miste Darcy Kuemper
06 Jan

Colorado Avalanches største beklagelse er å miste Darcy Kuemper

Colorado Avalanche led en tapsrekke på fem kamper for første gang denne sesongen, og de er for øyeblikket nummer fire i divisjonen. Colorado Avalanches prestasjoner led etter et målbytte, og nå har Darcy Kuemper på seg en Washington Capitals drakt. Alle kan fortsatt ikke finne ut hvorfor Colorado Avalanche ikke fornyet Darcy Kuemper. De vil velge å skille seg etter å ha vunnet mesterskapet. Colorado Avalanches evne til å vinne Stanley Cup-mesterskapet må være uatskillelig fra evnen til målvakt Darcy Kuemper, og samarbeidet deres har bare eksistert i ett år.

I 2021 betalte Colorado Avalanche for 2022-valget i første runde og andre gjenstander for å få Darcy Kuemper, så hvorfor spilte den siste spilleren bare i én sesong. Colorado Avalanche er fortsatt uvillig til å tro på Darcy Kuempers styrke, så han har ingen planer om å signere ham på nytt. Darcy Kuempers Colorado Avalanche drakt, som vant sin første karrieretittel, henger på midtveggen i rommet, og den inspirerer spillere til å fortsette.

Selv om Darcy Kuemper ikke kan fortsette å spille for Colorado Avalanche, er han veldig villig til å bli med Washington Capitals. Washington Capitals har Darcy Kuemper elsket, og han har håpet å slå seg sammen med Alexander Ovechkin. Det ville være synd for Colorado Avalanche å miste Darcy Kuemper, men tiden kan ikke skrus tilbake. I mange tilfeller, bare når du mister dem, kan du forstå viktigheten av noen mennesker, men på den tiden forestilte du deg aldri hva som vil skje senere.

Mest sett produkter