0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Dallas Stars har nådd Stanley Cup-finalen igjen etter 20 år
16 Sep

Dallas Stars har nådd Stanley Cup-finalen igjen etter 20 år

Alle forventet ikke at Dallas Stars, som ble rangert som 5. i Western Conference i løpet av den ordinære sesongen, ville nå Stanley Cup-finalen. Selv om den endelige rangeringen ennå ikke har kommet ut, men den totale poengsummen til Vegas Golden Knights og Dallas Stars er 1-4, er det umulig for Vegas Golden Knights å få tilbake situasjonen. I kampen mellom Tampa Bay Lightning og New York Islanders hadde Tampa Bay Lightning helt klart fordelen. Sesongens siste mesterskap ble produsert i Dallas Stars og Tampa Bay Lightning.

Dallas Stars har utviklet seg fra et lag som ikke er favorisert av tilskuere til det siste Western Conference-mesterskapet denne sesongen. De har snudd situasjonen gang på gang. Tampa Bay Lightning drakt er veldig populære blant fans i Østkonferansen. De er et sterkt og kraftig team. I de siste kampene har Tampa Bay Lightning imidlertid blitt skadet. Dallas Stars har fortsatt en stor sjanse til å vinne mesterskapet.

Dallas Stars vant Stanley Cup en gang i 1998-1999 og Western Conference vant tre mesterskap i historien til Dallas Stars-laget. Kan laget vinne Stanley Cup igjen etter mer enn 20 år? Dallas Stars har ikke en fremtredende rekordbakgrunn, men de har en gruppe lojale fans. I hvert spill vil de ha på seg Dallas Stars drakt for å støtte spillerne. Det er med oppmuntring fra disse menneskene at Dallas Stars vil jobbe hardere og hardere for å utfordre hvert spill.

Mest sett produkter