0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Dallas Stars møter Vegas Golden Knights igjen i semifinalen etter tre år
17 May

Dallas Stars møter Vegas Golden Knights igjen i semifinalen etter tre år

De fire lagene som tok seg til NHL-finalen har allerede vunnet, så hva skjer videre med dem? De to Western Conference-semifinalelagene er Dallas Stars og Vegas Golden Knights. Disse to lagene gikk også videre til finalen i Western Conference i 2020, og til slutt vant Dallas Stars og gikk videre til finalen. Salget av disse to nhl drakter har vært veldig bra de siste årene, og lagets prestasjoner er mer stabile.

I 2020 ledet Peter DeBoer Vegas Golden Knights for å utfordre Dallas Stars, og nå i 2023 har han endret posisjonen til hverandre. Den nåværende Peter DeBoer er hovedtrener for Dallas Stars. Han fikk sparken av Vegas Golden Knights i juni i fjor. Både Dallas Stars og Vegas Golden Knights har forbedret seg siden de skiftet hovedtrener i fjor. Peter DeBoer forventet ikke å møte Vegas Golden Knights i semifinalen denne sesongen, og han håper at de spillerne som har på seg Dallas Stars drakt vil kunne leve opp til forventningene deres.

Når vi snakker om denne treneren Peter DeBoer, beundrer alle fortsatt trenerevnen hans veldig mye. Peter DeBoer er den første spilleren i NHL-historien som ledet fire forskjellige lag til semifinalen i sluttspillet i sin første sesong som trener. New Jersey Devils i 2012 og San Jose Sharks i 2016, og Vegas Golden Knights i 2020 og nå Dallas Stars i 2023. Peter DeBoer er alltid i stand til raskt å integrere seg i et nytt lag, og han kan tydelig se potensialet til spillere og de generelle fordelene til laget på kort tid.

Mest sett produkter