0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Dallas Stars-spillere blir sakte forelsket i trener Rick Bowness
14 Nov

Dallas Stars-spillere blir sakte forelsket i trener Rick Bowness

I 2017 hadde Roope Hintz på seg Dallas Stars drakt. Hans treårige inngangskontrakt har utløpt, og han fikk lagets fornyelse som han ønsket. Roope Hintz liker denne hockey trøye som representerer grønt liv og vitalitet. Han er veldig takknemlig for lagets takknemlighet. Roope Hintz har en treårskontrakt med Dallas Stars og en lønn på US $ 9,45 millioner.

Roope Hintz er veldig takknemlig for å møte trener Rick Bowness i Dallas Stars. Han lærte spillerne mye kunnskap og erfaring. Dallas Stars er i en voksende prosess, og de må samarbeide for å streve for høyere utmerkelser. Dallas Stars var ikke godt forberedt forrige sesong. De trodde de ikke var sterke nok. For første gang har spillerne gått sammen med trener Rick Bowness, men deres bemerkelsesverdige rekord har vist at deres kombinasjon er den perfekte partneren.

I begynnelsen av forrige sesong hadde han kontakt med trener Rick Bowness, og spillerne følte at han var for gal på ishockey. Men sakte innså spillerne virkelig kraften til Rick Bowness. Bare en person som kjenner og elsker nok hockey, kan redigere en bedre strategi. Hver gang spillere møter fiasko, føler de seg ulykkelige, men treneren har alltid ånden til å aldri innrømme nederlag, noe som påvirker fremdriften til Dallas Stars-spillerne.

Mest sett produkter