0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Dallas Stars vant sin første kamp denne sesongen
23 Jan

Dallas Stars vant sin første kamp denne sesongen

I NHL-sesongen 2020-21 savnet Dallas Stars mange kamper på grunn av spilleroperasjon og virus. Denne runden er Dallas Stars første opptreden denne sesongen, de slo til slutt Nashville Predators 7-0. Publikum så igjen utseendet til Dallas Stars drakt i spillet. De har ikke sett lagkampen på lenge.

Dallas Stars var mestere for Western Conference forrige sesong. Naturligvis har mange tilskuere høye forventninger til dem denne sesongen. Dallas Stars spilte en flott forestilling forrige sesong, og hockey trøye deres er elsket av flere fans. Dallas Stars beseiret sine motstandere med en stor poengsum i første kamp for denne sesongen, og publikums bekymringer om dem kan endelig lindres.

De to lagene fikk ikke stort gjennombrudd i første kvartal av spillet, og begge sider er i en oppvarmingsobservasjonstilstand. I andre kvartal begynte Dallas Stars å score en stor lovbrudd, og Nashville Predators ble fullstendig undertrykt. Dallas Stars-keeperen ga ikke motstanderen noen sjanse til å score. Han voktet lagets siste forsvarslinje sterkt.

Mest sett produkter