0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Denne sesongen beseiret Carolina Hurricanes de to sterkeste lagene i forrige sesong
03 Feb

Denne sesongen beseiret Carolina Hurricanes de to sterkeste lagene i forrige sesong

I NHL-ordinære sesong tapte Dallas Stars begge kampene mot Carolina Hurricanes. Dette var den første fiaskoen til Dallas Stars denne sesongen, og Carolina Hurricanes ble plutselig nummer én i Central Division. I denne runden beseiret Dallas Stars Columbus Blue Jackets 6-3. Lagets ytelse skuffet ikke publikum igjen. Denne sesongen beseiret Carolina Hurricanes ikke bare Tampa Bay Lightning, men slo også Dallas Stars fortløpende.

Det eneste spillet Carolina Hurricanes har tapt så langt er tapet mot Detroit Red Wings i de to første kampene. Carolina Hurricanes mangler fortsatt noen få spill på grunn av det nye kroneviruset. Mange fans i Central Division ble plutselig forelsket i Carolina Hurricanes drakt fordi de beseiret de to beste lagene i forrige sesong. I den nye sesongen 2021 vil den nye inndelingen av spillplanen tillate mange tilskuere å se forskjellige spillscenarier, og styrken til mange lag har gjennomgått visse endringer.

Teamet som trakk seg tilbake mest i den nye sesongen er New York Islanders. Laget har vunnet 3 kamper og tapt 6 kamper. New York Islanders brakte publikum den mest inspirerende ånden av utholdenhet forrige sesong. På den tiden var lagets hockey trøye likt av mange fans med historier. Forrige sesong gikk New York Islanders til sluttspill med ordinære resultater, men i sluttspillet fortsatte laget til den siste semifinalen med mot til å kjempe hardt og ikke gi opp.

Mest sett produkter