0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Denne sesongen snudde New York Islanders igjen for å gå videre til topp fire
14 Feb

Denne sesongen snudde New York Islanders igjen for å gå videre til topp fire

Etter så mange kamper i NHL er det et tydelig gap i rangeringen til lagene. På de forskjellige divisjonsrangeringene ble de sterke lagene i forrige sesong nok en gang topplagene. Lagene som har forbedret seg mest denne sesongen er Carolina Hurricanes og Florida Panthers, som begge har prestert veldig bra.

I Østkonferansen rangerer Boston Bruins fremdeles først. Etter at New York Islanders har jaget de siste kampene, har laget gått fra bunn til fjerdeplass på rangeringen. New York Islanders har alltid hatt en sterk utholdenhet, og de kan alltid kjempe tappert i de påfølgende spillene. New York Islanders beseiret Boston Bruins 4-2, og hockey trøye deres ble igjen likt av flere fans. I Østkonferansen gjennom årene har salget av New York Islanders drakt gradvis overgått Boston Bruins drakt. Dette teamet kan alltid gi publikum flere overraskelser og gevinster.

For lenge siden brakte Washington Capitals i Eastern Conference alltid flotte spill til publikum. Det er synd at styrken til Alexander Mikhailovich "Alex" Ovechkin har vært dårligere enn de årene, og det er vanskelig for Washington Capitals å gå videre til finalen. New York Islanders er veldig like Washington Capitals den gang. Teamet kan virke vanlig, men de har vist store evner.

Mest sett produkter