0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Det er neppe sannsynlig at Ovechkin forlater hovedstedene
17 Sep

Det er neppe sannsynlig at Ovechkin forlater hovedstedene

Som den mest kjente spilleren i NHL, har Ovechkin spilt for hovedstaderne i 14 sesonger. Han har lagt mange utmerkelser til Washington Capitals drakt. Han er nå en 34 år gammel veteran, så mange er opptatt av fremtiden hans. Han vil ha muligheten til å signere en ny kontrakt neste juli, men vil han fortsatt signere med hovedstedene?

Han har vært med hovedstedene siden han begynte på NHL i 2004. Og i 2018 brakte han laget et mesterskap. Hans offensive evne er så enestående at mange lag vil ha ham, inkludert den prestisjetunge Oilers. Så lenge han går med på å være med, vil de gi ham en Edmonton Oilers drakt. Dessverre er det lite sannsynlig at han forlater hovedstedene. Selv om han ikke vil snakke om kontrakten sin akkurat nå, har han gjort det klart at han ikke vil forlate Washington.

Ovichkin har fremdeles utmerket scoringsevne. Så teamkameraten Nicklas Backstrom tror han kan spille minst tre sesonger til. Han har scoret 658 mål på 1 084 kamper, og rangert ham som nummer 13 i NHL-historien. Hvis han blir med hovedstedene, vil han sannsynligvis sette flere rekorder.

Mest sett produkter