0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Detroit Red Wings er på tide å gjøre et gjennombrudd og bevise sin styrke
05 Jan

Detroit Red Wings er på tide å gjøre et gjennombrudd og bevise sin styrke

Ingen trodde at Detroit Red Wings kunne slå San Jose Sharks 6-2 uten én mann. De scoret til og med to mål på 37 sekunder. San Jose Sharks har falt i den siste kampen, og de har falt til sjetteplass i divisjonen. Etter at Detroit Red Wings beseiret San Jose Sharks, avsluttet laget de 100 kampene på Little Caesars Arena uten et ledig mål. Denne sesongen har Detroit Red Wings fortsatt å vokse og de har steget til nr. 5 i divisjonen.

Rekorden til Detroit Red Wings de siste to årene er ikke ideell, de er alltid i bunnen av rangeringen. Detroit Red Wings er et av de mest populære og suksessrike lagene i NHL, så hockey trøye deres er likt av fans over hele verden. I år hadde mange fans fra hele verden på seg Detroit Red Wings drakt og kom til scenen for å heie og juble. De håper at denne lange historien til laget igjen kan skape ære.

Siden 2008 har Detroit Red Wings aldri gått videre til finalen igjen. I 2017 flyttet Detroit Red Wings inn i Little Caesars Arena og klarte ikke å endre skjebnen. De har ikke fått så mye gjennombrudd på disse 5 årene. Detroit Red Wings er et gammelt lag, de må bruke styrken sin for å bevise verdien av eksistens igjen, så denne sesongen må de strebe etter å oppnå bedre resultater.

Mest sett produkter