0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Dougie Hamilton håper å få kontraktsforlengelse av Carolina Hurricanes
06 Jan

Dougie Hamilton håper å få kontraktsforlengelse av Carolina Hurricanes

Carolina Hurricanes brøt ved et uhell inn i sluttspillet forrige sesong, og spillerens ytelse ga laget mye anerkjennelse. For å forbedre lagets styrke, har de gjort mange forbedringer i alle aspekter i den nye sesongen. Dougie Hamilton hadde Carolina Hurricanes drakt for å spille spillet i 2018. Han hadde mye lykkelig tid i dette laget. Dougie Hamilton håper å fortsette å ha på seg denne hockey trøye, men kontrakten mellom ham og laget er foreløpig ikke blitt forhandlet vellykket.

Dougie Hamilton håper å være i et lag og spille bra. Han vil bare fokusere på hockey og hjelpe laget med å vinne. Dougie Hamilton har blitt solgt som en avtale av teamet gjennom årene, og han føler seg veldig trist inne. Som handelsspillere blir de på den ene siden forlatt av laget sitt, på den annen side representerer de motstanderens styrke. Men hvis slike ting skjer ofte, er det vanskelig for spillerne å få gunstig utviklingsplass.

Carolina Hurricanes verdsetter fortsatt Dougie Hamiltons evne veldig mye, men under spesielle omstendigheter denne sesongen har mange spillere ennå ikke fått kontraktsforlengelse. Kontraktsforsinkelser påvirker ofte spillernes prestasjoner. Fans håper at de kan opprettholde en god holdning og spille bra. Så lenge de presterer bra i spillet, trenger ikke spillerne å være redde for ikke å ha et lagfornyelse.

Mest sett produkter