0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Edmonton Oilers 'plutselige avtale overvelder Wayne Gretzkys tankegang
06 Jun

Edmonton Oilers 'plutselige avtale overvelder Wayne Gretzkys tankegang

Husker du hvem Ice Hockey 99- hockey trøye representerer? Hans avgang på den tiden tok bort den fremtidige utviklingen av Edmonton Oilers og fikk ham også til å miste drømmen om å vinne mesterskapet igjen. Da Wayne Gretzky først dukket opp i Edmonton Oilers drakt, ble publikum dypt tiltrukket av den kjekke gutten. Da alle så hans enestående ytelse, så det ut til at Edmonton Oilers hadde en ny fremtid.

Hvorfor forlater Wayne Gretzky Edmonton Oilers fortsatt et mysterium? Han ga all sin entusiasme og kjærlighet til Edmonton Oilers, hvorfor teamet tok en slik beslutning. Etter å ha forlatt Edmonton Oilers, endret Wayne Gretzky tilsynelatende sin mentalitet betydelig. Etter at den ungdommelige entusiasmen var avkjølt så det ut til at Wayne Gretzky ikke kunne finne sin tidligere stat igjen.

Kobe Bryant var i den vanskeligste tiden da hans gode partner Shaquille O'Neal dro, men han fikk likevel støtten og oppmuntringen fra laget. Så i dagene som kommer vant Bryant nok en gang ligamesterskapet for laget. Spillerne stoler mest på laget, men Wayne Gretzky har møtt den mest hensynsløse handelen, så det er vanskelig for ham å komme tilbake til sin opprinnelige sinnstilstand.

Mest sett produkter