0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Én hovedtrener handler om skjebnen til to lag
19 May

Én hovedtrener handler om skjebnen til to lag

I finalen i Western Conference mellom Vegas Golden Knights og Dallas Stars ble det antatt at Dallas Stars hadde større sjanse til å vinne. Dallas Stars-hovedtrener Peter DeBoer trente tross alt Vegas Golden Knights for et år siden, og han har fortsatt en veldig klar forståelse av styrken til motstanderens spillere. Dallas Stars slo Vegas Golden Knights for å gå videre til finalen for tre år siden, så vil de fortsatt være så sterke denne sesongen? Vegas Golden Knights-trener Bruce Cassidys mentalitet er fortsatt relativt stabil, han lurer fortsatt på hvorfor mektige Boston Bruins ble eliminert i første runde av sluttspillet.

Bruce Cassidy vil at Vegas Golden Knights skal gå videre til finalen, hvor han ønsker å konkurrere med Florida Panthers-treneren. Som dere alle vet, var Bruce Cassidy en Boston Bruins drakt tjeneste for et år siden og ble sparket av laget på grunn av dårlige karakterer. Boston Bruins hadde sin beste ordinære sesong under Jim Montgomery, og Bruce Cassidy beundret motstandernes evne til å trene. Boston Bruins ble imidlertid eliminert av Florida Panthers bare i den første runden av sluttspillet.

Vegas Golden Knights-spillerne beundrer fortsatt styrken til den tidligere treneren Peter DeBoer og synes han er en utmerket trener. Nå har identitetene mellom dem endret seg, og begge sider tar på seg oppdraget til forskjellige nhl drakter. Vegas Golden Knights-spillerne er spente på å møte Dallas Stars igjen i Western Conference Finals, og de vil bruke en annen mentalitet og strategi for å overvinne motstanderne. Vegas Golden Knights-spilleren sa: Den beste gaven til den tidligere hovedtreneren er kanskje at de kan spille en sterk styrke og gjøre spillet fullt av det rette konseptet for å vinne.

Mest sett produkter