0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
En meningsfull kamp mellom Pittsburgh Penguins og Boston Bruins
04 Jan

En meningsfull kamp mellom Pittsburgh Penguins og Boston Bruins

Pittsburgh Penguins og Boston Bruins har ikke vært rivaler på lenge, og de har en stor kamp denne nyttårsaften. Til slutt beseiret Boston Bruins Pittsburgh Penguins 2-1. De levde opp til forventningene til fansen og startet en hard kamp. Etter at Boston Bruins skiftet trener denne sesongen, har lagets styrke blitt kraftig forbedret. Pittsburgh Penguins opprettholder fortsatt gjennomsnittlig styrke, de ønsker å ta sluttspillet denne sesongen, de må jobbe hardere for å ha en sjanse.

I dette spillet tar spillerne på seg retro Boston Bruins drakt. For å innlede det nye året tok spillerne på seg røde sokker for å representere maskoten, og de ønsker god helse på det nye året. I løpet av kampen var spillerne som hadde på seg Pittsburgh Penguins drakt fulle av energi. De ønsket alle å vinne mot Boston Bruins. Det er synd at Pittsburgh Penguins tapte kampen. De slo ikke Boston Bruins for å gjenvinne gleden over seieren.

Verken Pittsburgh Penguins eller Boston Bruins hadde en sjanse til å gå videre til finalen i disse årene, og deres enestående prestasjoner i historien har gradvis blitt glemt av folk. Pittsburgh Penguins har vunnet mesterskap på rad to ganger i historien, og de mistet gradvis fordelen etter 2017. Boston Bruins er et av de eldste NHL-lagene, og de har ikke vunnet en Stanley Cup igjen på mer enn et tiår. Siden 2013 har styrken til Boston Bruins ikke vært stabil, og de har også mistet kvalifikasjonene for å gå jevnt og trutt videre til sluttspillet.

Mest sett produkter