0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Etter 8 dager kom Colorado Avalanche tilbake til løpet med seier
23 Apr

Etter 8 dager kom Colorado Avalanche tilbake til løpet med seier

Colorado Avalanche kom tilbake til kampen mot Saint Louis Blues i den nåværende runden etter en suspensjon på 8 dager. Colorado Avalanche beseiret Saint Louis Blues 4-2, og laget vant turneringen for 5 seire på rad. Publikum så igjen at spillerne hadde på seg Colorado Avalanche drakt tilbake til spillet, spesielt begeistret, dette er et lidenskapelig og energisk team.

I begynnelsen av spillet brøt Saint Louis Blues-spiller Jaden Schwartz raskt gjennom motstanderens mål og scoret. Også Colorado Avalanche-spillere varmet opp. Da Colorado Avalanche-målet ble brutt, begynte de å slå tilbake sterkt. Brandon Saad scoret med en assist fra Tyson Jost, som også var det første målet i spillet av Colorado Avalanche. Den beste utøveren i dette spillet var André Burakovsky iført hockey trøye nr. 95. Han scoret to mål for laget.

André Burakovsky har nettopp spilt for Colorado Avalanche i nesten to år, men han har blitt lagets hovedspiller. André Burakovsky ble opprinnelig brakt til Colorado Avalanche av Washington Capitals som en handelsvare. For å få det opprinnelige laget til å angre på, tok det bare et år å bevise eksistensen av hans styrke. Etter at André Burakovskys kontrakt gikk ut i fjor, ble han igjen tildelt en to-årig $ 9,8 millioner dollar kontrakt med Colorado Avalanche. André Burakovsky beviste betydningen av tilværelsen med sin styrke. Han er veldig takknemlig for tilliten til Colorado Avalanche.

Mest sett produkter