0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Etter to års erfaring har de unge Carolina Hurricanes-spillerne vokst opp
28 Apr

Etter to års erfaring har de unge Carolina Hurricanes-spillerne vokst opp

I NHL-sesongplanen tapte Colorado Avalanche mot Saint Louis Blues i begge runder. Poengene til Colorado Avalanche og Vegas Golden Knights ble plutselig trukket fra hverandre, og Saint Louis Blues gikk fra bunnen til de fire beste. Spillet mellom Colorado Avalanche og Vegas Golden Knights ble utsatt og publikum håpet at Colorado Avalanche kunne komme tilbake til toppen av listen igjen. I Western Conference ble Vegas Golden Knights og Colorado Avalanche de sterkeste lagene. Til slutt, hvilken av dem kan gå videre til sluttspillet med førsteplassen i ligaen.

Konkurransen i den sentrale divisjonen er den tøffeste denne sesongen, og styrken til de tre lagene er lik. Da Carolina Hurricanes beseiret Dallas Stars 5-1, måtte publikum beundre styrken til lagets unge spillere. Siden fjorårets sluttspill har Carolina Hurricanes styrke forbedret seg betydelig. Etter to sesonger med erfaring har Carolina Hurricanes-spillere funnet den beste koordineringen.

Siden Carolina Hurricanes-reformen i 2018 har mange unge spillere valgt å bruke denne hockey trøye. Den splitter nye Carolina Hurricanes drakt dukket opp i markedet, slik at flere fans kunne like den unike stilen til dette laget. Fordi omstart av et lag alltid vil gi nye spillere mer rom for utvikling, har to års erfaring gjort at styrken til disse spillerne kan vises jevnt. Tampa Bay Lightning og Dallas Stars, som kom til finalen forrige sesong, har begge tapt for Carolina Hurricanes i divisjonsspillet. Fordelen med Dallas Stars denne sesongen er åpenbart borte, og om laget kan gå videre til sluttspill har blitt et stort problem.

Mest sett produkter