0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Fantastisk prestasjon av Vancouver Canucks-keeper Thatcher Demko
06 Nov

Fantastisk prestasjon av Vancouver Canucks-keeper Thatcher Demko

Den nye runden med NHL-konkurranse er avsluttet, blant dem er Vancouver Canucks og New York Rangers de mest spennende. I denne kampen ble publikum forelsket i thatcher Demko, målvakten iført Vancouver Canucks drakt nr. 35. Prestasjonen hans var så fantastisk. I denne kampen beseiret Vancouver Canucks New York Rangers 3-2 på overtid, og de fikk entusiastisk applaus fra publikum.

Den mest spennende delen av kampen var de vanskelige trekkene til keeper Thatcher Demko i fire påfølgende redninger og interceptions. Han blokkerte fortsatt hardnakket målet selv da han mistet alt utstyret. Thatcher Demko blokkerte først målet med hånden og slapp hansken i hånden, og deretter returnerte New York Rangers til angrep igjen. Han hadde ikke tid til å blokkere ballen direkte med foten og fly ut av målet. Umiddelbart etter at motstanderen slo tilbake igjen, blokkerte Thatcher Demko målet med kroppen, og på det siste skuddet kastet han hockeykøllen og ballens retning avvek. I nødredningen i dette øyeblikket fikk Thatcher Demkos fantastiske opptreden hele publikummet lamslått.

I det øyeblikket dommeren ba om stopp, reiste publikum iført New York Rangers drakt seg og applauderte entusiastisk. De ble også sjokkert over den fantastiske prestasjonen til motstanderens keeper. Vancouver Canucks og New York Rangers er like i styrke, og begge lag ser etter enhver sjanse til å score. Den enestående prestasjonen til målvakt Thatcher Demko spilte en nøkkelrolle for at Vancouver Canucks vant kampen. Alle har en ny forståelse av denne unge keeperen.

Mest sett produkter