0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Flammene må gjenoppbygge selvtilliten
09 Jan

Flammene må gjenoppbygge selvtilliten

Denne sesongen har Flames fått en alvorlig nedgang, noe som er mye dårligere enn prestasjonene deres forrige sesong. Forrige sesong gjorde de det veldig bra i den ordinære sesongen og rangerte først. Selv på den tiden trodde mange Calgary Flames drakt sannsynligvis ville bli kronet til NHL-mesterskapet.

Resultatet viste seg imidlertid å være uventet. De ble eliminert i den første runden av sluttspillet. Prestasjonene deres ble overskygget av Colorado Avalanche drakt. Og snøskred ydmyket dem 4-1, noe som var hjerteskjærende for dem og et stort slag for deres selvtillit. Dessuten har disse negative følelsene påvirket resultatene denne sesongen. Så langt er de bare syvende på Western Conference, langt fra der de var forrige sesong.

Så Flammene trenger å gjenoppbygge selvtilliten. Nylig tok lagets ledere en stor avgjørelse: De utnevnte Geoff Ward til sin interimtrener. Ward er en erfaren trener og har tidligere fungert som assistenttrener for laget. Umiddelbart etter at han tiltrådte, vant Flames to strake kamper.

Mest sett produkter