0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Florida Panthers og Carolina Hurricanes går videre til finalen i Eastern Conference
13 May

Florida Panthers og Carolina Hurricanes går videre til finalen i Eastern Conference

Etter at Tampa Bay Lightning ble eliminert, kom Florida Panthers og Carolina Hurricanes, som en gang tapte for dem, til finalen i Eastern Conference denne sesongen. Carolinas Hurricanes og Florida Panthers har vært underdogene til Tampa Bay Lightning de siste tre sesongene, og det har alltid vært vanskelig for dem å slå denne formidable motstanderen. Toronto Maple Leafs klarte ikke å slå Florida Panthers til slutt, etter å ha allerede konsumert for mye energi mot Tampa Bay Lightning. Florida Panthers er fortsatt veldig takknemlige overfor Toronto Maple Leafs for å ha slått Tampa Bay Lightning, ellers ville de ikke ha ønsket å møte denne motstanderen i sluttspillet.

Det tok fire sesonger med kontinuerlig innsats for de to lagene å gå videre til Eastern Conference-finalen for første gang. Disse to lagene har spilt mot hverandre ofte, og Carolina Hurricanes har vunnet mange kamper. Men spillerne som har på seg Florida Panthers drakt denne sesongen er veldig forskjellige. De har en sterk utholdenhet og mental styrke. Florida Panthers klarte å slå Boston Bruins og Toronto Maple Leafs, noe som er nok til å bevise deres samlede styrke i sluttspillet.

Med Toronto Maple Leafs eliminert er det bare Edmonton Oilers som er igjen på det kanadiske laget. Edmonton Oilers og Vegas Golden Knights er for øyeblikket uavgjort 2-2 sammenlagt, og ingen av sidene har ennå oppnådd en absolutt fordel. Denne Edmonton Oilers drakt har ikke dukket opp på banen i finalen på mange år, så kan de bryte forbannelsen og stå opp igjen denne sesongen? Vegas Golden Knights har fortsatt ikke vunnet Stanley Cup i lagets historie, så de vil ikke enkelt gi opp ønsket om å vinne.

Mest sett produkter