0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
For første gang på 10 år velger Erik Gudbranson laget han vil være med på
15 Sep

For første gang på 10 år velger Erik Gudbranson laget han vil være med på

NHL er organisasjonen med minst overføring av spillere i forskjellige seriekamper. Mange spillere vil fortsette å spille etter å ha sluttet seg til hvilket lag i utkastet. Blant dem har noen spillere vært i en overføringstilstand. Erik Gudbranson er det beste eksemplet. Erik Gudbranson ble med i NHL -seriekampen i 2011 og har spilt for 7 forskjellige lag de siste 10 årene. Spesielt i perioden 2019-2021 har Erik Gudbranson gjennomgått en overgang mellom de fire lagene.

Sommeren 2021 ble Erik Gudbranson endelig en gratis agent. Han vil ikke bli byttet av noe lag etter ønske. Erik Gudbranson husket de ti årene av karrieren og så kjærlig på Florida Panthers drakt som hang på veggen i rommet. Erik Gudbranson har vært i Florida Panthers lengst. Han tilbrakte totalt 5 sesonger. Erik Gudbranson har blitt forlatt av laget som handelsspiller gjennom årene, og hjertet hans er fullt av tristhet. Fra første gang Erik Gudbranson ble brukt som handelsmann av Florida Panthers, har han brukt en hockey trøye som han ikke likte seks ganger uten retten til å velge.

I år kan Erik Gudbranson endelig roe seg og velge riktig lag for seg selv. Til slutt begynte han i Calgary Flames med en ettårskontrakt til 1,95 millioner dollar. Erik Gudbranson tok på seg Calgary Flames drakt spent, med et stort smil om munnen. Erik Gudbranson takket Calgary Flames for tilliten, og han vil jobbe hardt for dette laget helhjertet. Publikum forstår fortsatt ikke hvorfor Erik Gudbranson alltid blir brukt som en forhandlingsbrikke av teamet, og lagene som får ham, forlater ham lett igjen.

Mest sett produkter