0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Forberedelsesplanen laget av Carolina Hurricanes for den nye sesongen
06 Nov

Forberedelsesplanen laget av Carolina Hurricanes for den nye sesongen

Carolina Hurricanes beseiret New York Rangers 4-1 i sluttspillet forrige sesong, men de tapte mot Boston Bruins i andre runde. Dougie Hamilton, en utmerket spiller av Carolina Hurricanes på den tiden, ble skadet og kunne ikke spille, ellers trodde publikum at laget ville gå lenger. Dougie Hamilton hadde også Boston Bruins drakt før, og ble senere byttet til Carolina Hurricanes av laget. Dougie Hamilton ønsket virkelig å ta på seg hockey trøye i de kampene, men skaden hans hindret ham i å spille.

Carolina Hurricanes har ikke blitt flyttet siden det ble kjøpt av Tom Dundon i 2018, og teamet går sakte fremover igjen. Utskiftningen av sjefen endret også stilen på Carolina Hurricanes drakt. Den nye Carolina Hurricanes drakt har blitt likt av mange fans de siste to årene. Den svarte fargen og karakteristiske ikonene passer veldig godt til behovene til moderne unge mennesker. Tom Dundon tror at laget vil bli bedre og bedre, og de trenger tid til å temperere.

Carolina Hurricanes valgte Andrei Svechnikov i NHL-utkastet i 2018. Etter mer enn et års erfaring har hans fremragende prestasjoner blitt likt av mange publikum. Carolina Hurricanes 'neste serie med fremragende spillere vokser virkelig, og deres fremtid er ubegrenset. I den nye sesongen vil Carolina Hurricanes gå ut for å gå videre til Østkonferansens finale. Bare lag med mål vil jobbe hardere.

Mest sett produkter