0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Forrige sesong tapte begge Pittsburgh Penguins og Calgary Flames
04 Nov

Forrige sesong tapte begge Pittsburgh Penguins og Calgary Flames

Pittsburgh Penguins og Calgary Flames ble eliminert tidlig i forrige sesong, og prestasjonene deres gjorde ikke noe stort gjennombrudd. Pittsburgh Penguins ble eliminert av Montreal Canadiens og Calgary Flames ble eliminert av Dallas Stars. Pittsburgh Penguins drakt og Calgary Flames drakt har vært elsket av barn de siste årene, og deres tegneserie-lignende ikoner er mer i tråd med barns behov.

Pittsburgh Penguins vant to påfølgende Stanley Cup i 2015-2017, da hockey trøye deres ble likt av mange fans. Pittsburgh Penguins rangerte femte i Østkonferansen med 40 seire og 23 tap i den ordinære sesongen forrige sesong, men etter epidemiskampen har lagets styrke gått betydelig tilbake. Pittsburgh Penguins håper å omgruppere seg i sesongen 2020-2021. De kan ikke beseires etter eget ønske av motstanderne.

Calgary Flames har ikke vunnet Stanley Cup på mange år, og laghistorie vant det første trofeet i 1986. Calgary Flames er ivrige etter å vinne mesterskapet igjen, men dessverre har lagets ytelse blitt mer og mer ustabil etter 2004. Hvert lag kjemper for en sjanse til å vinne, og det tar lang tid for dem å vinne et mesterskap.

Mest sett produkter