0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Gevinster og angrer på Philadelphia Flyers denne sesongen
10 Oct

Gevinster og angrer på Philadelphia Flyers denne sesongen

NHL-sesongen er over, og Philadelphia Flyers beklager at de ikke kom til finalen. Philadelphia Flyers beseiret Montreal Canadiens i første runde av sluttspillet og tapte mot New York Islanders i andre runde etter syv kamper. Philadelphia Flyers byttet keeper Carter Hart denne sesongen, og lagets samlede styrke er forbedret. Carter Hart liker denne Philadelphia Flyers drakt, han er villig til å kjempe for den høyeste æren for laget.

Keeperen til Philadelphia Flyers har blitt den største hodepinen de siste årene, og laget har også byttet keeper mange ganger. Tilsetningen av Carter Hart ga Philadelphia Flyers håp om seier, og laget gikk vellykket inn i sluttspillet i år. Selv om Philadelphia Flyers ikke klarte å slå New York Islanders til slutt, er laget veldig stolt over å kunne slå Montreal Canadiens. Montreal Canadiens har alltid vært den sterkeste motstanderen av Philadelphia Flyers, og lagets evne til å beseire motstanderen er også en forbedring. Philadelphia Flyers får sakte tilbake de sterkeste lagspillerne, og de er motivert for å oppnå bedre resultater neste år.

Det beste resultatet av Philadelphia Flyers var i sesongen 1979-1980. Laget opprettholdt en ubeseiret rekord i 35 kamper på rad og har ikke blitt brutt. Tjue år har gått, og Philadelphia Flyers håper å komme tilbake til sine glansdager igjen. På den tiden var hver spillers hockey trøye likt av fansen fordi prestasjonen deres var veldig bra.

Mest sett produkter