0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
God mentalitet til Tampa Bay Lightning-spillere
21 Nov

God mentalitet til Tampa Bay Lightning-spillere

New York Islanders møtte Tampa Bay Lightning for første gang denne sesongen eller tapte 1-4. Deres dårlige rekord har blitt den siste plassen i divisjonen. Mange tilskueres forventninger til New York Islanders gjenstår i de påfølgende kampene, men dessverre ser det ut til at dette laget har mistet styrken den siste tiden. Tampa Bay Lightning har beholdt en stabil rekord i den ordinære sesongen, og de kom på tredjeplass i divisjonen som forrige sesong.

De siste to årene har ikke prestasjonen til Tampa Bay Lightning i den ordinære sesongen vært særlig enestående, men de har alltid vært i stand til å spille den sterkeste styrken i sluttspillet. Selv om det er gjort noen justeringer på Tampa Bay Lightning-spillerne denne sesongen, bærer de fremragende hovedspillerne fortsatt de originale hockey trøye. Steven Stamkos, Nikita Kucherov, Brayden Point og målvakt Andrei Vasilevskiy liker alle denne blå og hvite Tampa Bay Lightning drakt, og de vil jobbe hardt for å vinne lagets tre mesterskap på rad.

New York Islanders har mistet fordelen denne sesongen, og alle vil se at oppgjøret mellom de to lagene i finalen er vanskeligere å oppnå. Alle så på ishockeystilene til New York Islanders og Tampa Bay Lightning, og de sukket alle viktigheten av en stabil spillers mentalitet. Tampa Bay Lightning er et lavmælt og stabilt team. De kolliderer sjelden med motstandere i spillet, og bruker alltid styrken sin til å beseire motstandere for å bevise eksistensen av rettferdighet.

Mest sett produkter