0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Historien mellom NHL pensjonerte trøyer
24 Aug

Historien mellom NHL pensjonerte trøyer

Hvert NHL -lag har hockey trøye med pensjon, de representerer alle en spillers harde arbeid og uselviskhet for laget. Dallas Stars drakt nr. 56 blir pensjonist neste sesong. Det representerer Sergei Zubovs 13 år med engasjement og hardt arbeid i teamet. St. Louis Blues drakt nr. 44 har også offisielt kunngjort pensjonisttilværelsen. Eierens navn er Chris Pronger. Chris Pronger er en utmerket forsvarsspiller som har spilt for fem lag i karrieren.

Chris Pronger spilte sist for Philadelphia Flyers, men han spilte ikke de tre siste sesongene. Chris Pronger har vunnet Stanley Cup, Hart Memorial Trophy og olympiske gullmedaljer i karrieren, så karrieren er en perfekt representant. I 2017 ble Chris Pronger kåret til en av de 100 største NHL -spillerne i historien, men mange seere mislikte ham fortsatt fordi han ble suspendert åtte ganger i NHL -karrieren.

Selv om Chris Pronger bare bodde i St. Louis Blues i tre sesonger, har laget bestemt seg for å trekke seg nhl drakter. Chris Pronger har tjent som kaptein på tre lag, og hans ferdigheter og lederskap er fortsatt veldig anerkjent av alle. Spillere av den eldre generasjonen har nesten trukket seg tilbake, og hvilke lag blant dem har sett spillernes engasjement og valgt å trekke trøyen.

Mest sett produkter