0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Hockey League slutter seg til protestorganisasjon for rasisme
03 Jun

Hockey League slutter seg til protestorganisasjon for rasisme

Det har nylig skjedd et alvorlig opprør, og svarte mennesker har igjen opplevd rasediskriminering. I sportens verden har svarte mennesker laget utallige gode data. De gir et stort bidrag til verden og bør behandles likt. Hockeyligaen NHL meldte seg inn i protestorganisasjonen, alle har kvalifisering til å ha på seg en nhl drakter, og drømmene deres skal ikke bli ødelagt av rasediskriminering.

Rasediskriminering skader svarte menneskers selvtillit mange steder, men de får ikke respekten fra noen mennesker uansett hvor mye de betaler. Svarte mennesker strever med å overleve i denne verden. De betaler mer for drømmene sine enn vanlige mennesker. Denne gangen ga også Maple Leafs uttrykk for synspunkter mot rasediskriminering. Teamet ba om en rettferdig og rettferdig behandling av alle, så lenge de dyktige spillerne kan matche Toronto Maple Leafs drakt.

Mange NHL-lag støtter protesten, de tror at bare en likeverdig verden kan være mer fredelig. Før epidemien gikk, begynte mennesker å drepe hverandre. Vil idrettsånd være rettferdig og rettferdiggjort?

Mest sett produkter