0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Hvert stadium av Florida Panthers vekstvei
24 May

Hvert stadium av Florida Panthers vekstvei

Siden Florida Panthers ikke klarte å gå videre til finalen i 1996, har ikke laget fått et nytt gjennombrudd på 27 år. Selv om Florida Panthers vant President's Trophy i den ordinære sesongen forrige sesong, ble de eliminert i andre runde av sluttspillet. Alle som hadde på seg Florida Panthers drakt på den tiden var skuffet fordi de kjempet så hardt denne sesongen.

I begynnelsen av sesongen 2022-23 ble Florida Panthers selvtillit åpenbart rammet av forrige sesong, og deres entusiasme i spillet har blitt noe svekket. Heldigvis har laget en utmerket trener, Paul Maurice, som sa til spillerne: Mesterskapet er et resultat av kontinuerlig hardt arbeid i mange sesonger og ikke å gi opp drømmene. Det nåværende laget er fortsatt de fremragende spillerne fra forrige sesong, og de har fortsatt muligheten til å vinne Stanley Cup igjen. Forrige sesong kan betraktes som en nødvendig kurs for å samle erfaring, og bedre resultater vil definitivt bli oppnådd i den nye sesongen.

Etter at spillerne lyttet til trener Paul Maurices oppmuntrende ord, tok de nok en gang på seg hockey trøye og kjempet hardt for hver kamp. I begynnelsen av sluttspillet beseiret Florida Panthers heroisk Boston Bruins, som rangerte først i den ordinære sesongen. Denne situasjonen styrket også lagets spilleres selvtillit hundre ganger, og gjorde at de fikk et sterkt ønske om mesterskapet. Florida Panthers leder for øyeblikket Carolina Hurricanes 3-0 sammenlagt, og de har full tillit til å gå videre til finalen.

Mest sett produkter