0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Ishockey-kulturtrenden utvikler seg stadig mer mot American League
11 Jul

Ishockey-kulturtrenden utvikler seg stadig mer mot American League

Montreal Canadiens klarte til slutt ikke å bryte laghistorien for å vinne Stanley Cup, og Tampa Bay Lightning snudde igjen slutten av sluttspillet og vant mesterskapet. I sluttspillet denne sesongen så publikum nok en gang styrken til American League ishockey. I finalen fire tilhørte Vegas Golden Knights, New York Islanders og Tampa Bay Lightning amerikanske lag. Tampa Bay Lightning og New York Islanders spilte veldig voldsomt i de syv kampene, og deres konfrontasjon reflekterte direkte den nåværende gode trenden med utvikling av ishockey i USA.

Det var også mange motsetninger i finalen mellom Tampa Bay Lightning og Montreal Canadiens denne sesongen, og de to sidene slo motstanderne mange ganger i kampen. Mange av Tampa Bay Lightning-spillerne er kanadiske, og til og med treneren til laget, Jon Cooper, er en kanadisk statsborger. Spillere vil overholde sine egne prinsipper når de først har på seg hvilken hockey trøye de vil være lojale mot æren av laget. Egentlig valgte de å bruke Tampa Bay Lightning drakt for å spille, så nå må de helhjertet streve for den høyeste æren for laget.

Canada har mistet for mange fremragende spillere gjennom årene, og laget har også hatt store problemer i ledelsen. Husk at spillere kan bruke Montreal Canadiens drakt og Toronto Maple Leafs drakt for mer enn et tiår siden, er de største drømmene, men trenden med hockeykultur har forandret tankene til for mange mennesker gjennom årene. Selv om Montreal Canadiens har gått videre til finalen igjen denne sesongen, er det fortsatt et gap mellom lagets styrke i møte med Tampa Bay Lightning.

Mest sett produkter