0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Ishockey tolker en annen menneskelig jakt på skjønnhet
17 Jun

Ishockey tolker en annen menneskelig jakt på skjønnhet

NHL åpner spillet 10. juli og Boston Bruins-spillere kommer tilbake til trening. Boston Bruins er det laget som mest sannsynlig vinner Stanley Cup denne sesongen, og de har prestert veldig konsekvent i hver kamp. Siden det tapte mot Saint Louis Blues i finalen i fjor, har laget gjort mange endringer i planen om å vinne i år.

Forrige gang Boston Bruins vant Stanley Cup var i 2010. Det 10-årige intervallet har gjort laget veldig ivrig etter å vinne igjen. Boston Bruins er et av de opprinnelige seks lagene i National Hockey League, så hockey trøye deres blir likt av mange hobbyister. Etter at hockeyligaen kunngjorde spilletid, kunne ikke spillerne vente med å ta på seg Boston Bruins drakt for trening.

Trener og spiller med lagkamerater igjen, treningene deres er full av latter. Ishockey er det vakreste spillet i verden. Deres hastighet og radianer kan alltid forklare en annen type menneskelig jakt på skjønnhet. Ishockey er ikke bare et spill, men også en slags ekstrem ånd for dem å utfordre seg selv.

Mest sett produkter