0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Jay Bouwmeester ble valgt av lagkameratene som Bill Masterton-kandidat for andre gang
13 Jun

Jay Bouwmeester ble valgt av lagkameratene som Bill Masterton-kandidat for andre gang

Jay Bouwmeester ble nok en gang anbefalt som en Bill Masterton trofé kandidat av laget i år. Han la virkelig mye krefter på laget. Jay Bouwmeester hadde tidligere på seg Florida Panthers drakt og Calgary Flames drakt. Hvert lag liker ham veldig. Jay Bouwmeester er en veldig ansvarlig spiller for laget. For seieren til laget, uansett hvor mye smerte han er villig til å tåle.

Saint Louis Blues-spillere beundrer Jay Bouwmeesters profesjonalitet. Selv om Jay Bouwmeester foreløpig ikke klarer å bruke St. Louis Blues drakt for 2020-spillet, er han lagets mest utholdende og dedikerte spiller i lagene til lagkameratene. Forrige sesong vant Saint Louis Blues Stanley Cup, det kommer virkelig an på den uselviske dedikasjonen og innsatsen til Jay Bouwmeester.

Jay Bouwmeester er en av Iron Mans utmerkede spillere, og ingen trodde han ville få en plutselig hjertestans. Jay Bouwmeester spilte i 737 vanlige sesongkamper mellom 2004 og 2014. Han er en holdbar utholdenhetsspiller. Selv om platen til Jay Bouwmeester ikke er veldig bra, men han er lagets mest uselviske leder og forsvarer.

Mest sett produkter