0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Kan Joe Thornton føre Toronto Maple Leafs til å få et gjennombrudd?
18 Dec

Kan Joe Thornton føre Toronto Maple Leafs til å få et gjennombrudd?

Toronto Maple Leafs har igjen gått inn i en mesterskapsfri periode gjennom årene. Det er 53 år siden laget vant mesterskapet. Toronto Maple Leafs har rekruttert flere fremragende unge spillere de siste årene, men dessverre har lagets resultater vært middelmådige. For ytterligere å forbedre styrken til laget, inviterte Toronto Maple Leafs Joe Thornton til å bli med, kontrakten er verdt 700 000 amerikanske dollar i et år.

Når vi snakker om Joe Thornton, kjenner mange NHL-fans ham. Joe Thornton pleide å ha Boston Bruins drakt og San Jose Sharks drakt. Han er ligaens scoringsmester og mest verdifulle spiller. Joe Thornton har et vell av erfaring og lederegenskaper, og han har vært kaptein på laget mange ganger. Det Toronto Maple Leafs mangler for tiden er en god leder, og unge spillere mangler fortsatt mye erfaring.

Joe Thornton er veldig glad for å ha på seg Toronto Maple Leafs drakt, og nå har han begynt å trene med lagkameratene. Toronto Maple Leafs satset håpet på den nye sesongen på Joe Thornton, og håpet at han kan lede laget til et gjennombrudd. Toronto Maple Leafs ble også med i TJ Brodie, Zach Bogosian og Wayne Simmonds igjen i den nye sesongen. Laget er ivrig etter å vinne Stanley Cup igjen.

Mest sett produkter