0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Kanadisk ishockey blir sakte erstattet av andre ligaer
06 Feb

Kanadisk ishockey blir sakte erstattet av andre ligaer

NHL etter denne konkurranseperioden har poengene til hvert lag på poenglisten endret seg. Denne sesongen er NHL delt inn i fire divisjoner. Første plassering i hver divisjon er Boston Bruins, Colorado Avalanche, Toronto Maple Leafs og Tampa Bay Lightning. Boston Bruins rangerte nok en gang førsteplassen i Eastern Conference, og de har prestert bra i den ordinære sesongen hver sesong.

For tiden er poenggapet mellom hvert lag veldig lite. Toronto Maple Leafs og Montreal Canadiens kjemper begge om førsteplassen. For lenge siden var Toronto Maple Leafs drakt og Montreal Canadiens drakt favorittene til hockeyentusiaster. Både fargen og stilen oppfyller alles behov. Dessverre har prestasjonen til disse to lagene de siste 10 årene ikke nådd en stabil tilstand, og deres status i ligaen er gradvis erstattet av andre lag.

Den opprinnelige opprinnelsen til ishockey var Canada, men dessverre ble denne sporten langsomt overgått av American League. Canada hadde tidligere de tre berømte lagene Toronto Maple Leafs, Montreal Canadiens og Edmonton Oilers, men nå er det vanskelig for disse lagene å prestere bra igjen. 2021 er en periode med verdens transformasjon og endring. Kan Toronto Maple Leafs og Montreal Canadiens benytte anledningen til å endre historiske poster?

Mest sett produkter