0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Konkurranse mellom Vegas Golden Knights og Saint Louis Blues denne sesongen
22 Feb

Konkurranse mellom Vegas Golden Knights og Saint Louis Blues denne sesongen

I NHL-kampen denne sesongen konkurrerer lag i hver divisjon om poengsummen. I Western Conference's Vegas Golden Knights og Colorado Avalanche, for å vinne spillet, kjempet spillerne til de to lagene i begynnelsen av spillet. Til slutt beseiret Colorado Avalanche Vegas Golden Knights 3-2, og laget beseiret sine motstandere i begge kampene.

Vegas Golden Knights og Colorado Avalanche er begge lag som har oppnådd rask fremgang de siste årene, og de har kultivert en gruppe unge talenter. Blant dem, på grunn av den fremragende prestasjonen til Nathan MacKinnon, Mikko Rantanen og Cale Makar, er Colorado Avalanche drakt mer populær blant unge fans. Selv om Vegas Golden Knights drakt nettopp har dukket opp på markedet i noen år, har teamets enestående ytelse fullstendig fanget publikums hjerter.

For tiden er førsteplassen i Western Conference Saint Louis Blues, men poenggapet mellom de få beste er veldig lite. Saint Louis Blues, Vegas Golden Knights og Colorado Avalanche ble de største kandidatene denne sesongen, og de håper alle å vinne den endelige seieren. Den tidligere kapteinen til Saint Louis Blues har nå sluttet seg til Vegas Golden Knights. Siste gang de to lagene konkurrerte, vant Saint Louis Blues. Dessverre forsinket det andre spillet spillet. For Vegas Golden Knights 'mesterskapsdrøm, inviterte laget Alex Pietrangelo til å bli med. Hvis Alex Pietrangelo ønsker å vinne mesterskapet, må han først beseire Saint Louis Blues og bli nr. 1 i Western Conference.

Mest sett produkter