0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Konkurranse mellom lagene i NHL nye sesong
20 Jan

Konkurranse mellom lagene i NHL nye sesong

De fire NHL-rundene i 2021-sesongen gikk, og Philadelphia Flyers fikk 3 seire og 1 tap. Pittsburgh Penguins tapte mot Philadelphia Flyers i de to første kampene, men laget beseiret Washington Capitals i tredje og fjerde runde. Den mest etterlengtede kampen mellom Lightning og Dallas Stars denne sesongen har blitt forsinket, og Dallas Stars drakt har ikke dukket opp i noen kamp siden begynnelsen av denne sesongen. For øyeblikket er det eneste laget i ligaen som opprettholder full seier Vegas Golden Knights. De har oppnådd 3 seire og 0 tap.

Selv om Vegas Golden Knights nettopp har blitt etablert i noen år, forbedrer de seg hver sesong. I fjor tok Vegas Golden Knights seg til Western Conference-finalen, men tapte for Dallas Stars i spillet. Etter at Vegas Golden Knights tapte spillet, innså laget hva som manglet. Så i sesongens signeringer inviterte Vegas Golden Knights Alex Pietrangelo til å bli med. Alex Pietrangelo ledet en gang Saint Louis Blues for å vinne lagets første Stanley Cup, og Vegas Golden Knights mener at han har ledelse og rik erfaring de vil ha.

Fans er veldig glade for at Alex Pietrangelo kan gå i Vegas Golden Knights drakt. Saint Louis Blues forlot Alex Pietrangelo nådeløst for å velge noen andre. Publikum tror at han vil jobbe hardere for å vinne den endelige seieren denne sesongen. Denne sesongen brakte Colorado Avalanche, Vegas Golden Knights og Philadelphia Flyers en flott visuell fest for publikum, og deres ytelse i spillet var perfekt. Den nye sesongen representerer et nytt håp, og publikum ber om at Dallas Stars-spillere vil være i stand til å komme tilbake til spillet tidlig.

Mest sett produkter