0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Kraften til Boston Bruins ligger i evnen til å reflektere over å tape spill
17 Mar

Kraften til Boston Bruins ligger i evnen til å reflektere over å tape spill

Den siste kampen mellom Pittsburgh Penguins og Boston Bruins var veldig spennende, og begge sider kjemper om tredjeplassen i Østkonferansen. I den første runden av de to lagene beseiret Pittsburgh Penguins Boston Bruins 4-1. I dette spillet scoret Pittsburgh Penguins effektive mål i hver lenke. Boston Bruins har alltid vært et av de sterke lagene i Eastern Conference, så etter seieren i spillet var spillerne veldig glade for å kysse sine Pittsburgh Penguins drakt for å uttrykke glede.

Etter at Boston Bruins mislyktes i første runde, gjorde laget en dyp gjennomgang. I den andre runden av kampen mellom de to sidene beseiret Boston Bruins Pittsburgh Penguins 2-1, og de motarbeidet motstanderens strategi. Etter seieren i spillet klemte spillerne på banen i Boston Bruins drakt hverandre. Det ser ut til at de har lyktes i forskningen i forrige spill.

Boston Bruins er et veldig bra lag, og de har alltid en god opplevelse i spillet. Mange ganger hvis de ikke klarer det første spillet med dette laget, vil de alltid slå rytteren i neste kamp. Styrken til et lag er å lære bedre erfaring i å stadig miste spill, reflektere over lagets mangler og motstanderens svakheter og formulere bedre spillstrategier.

Mest sett produkter