0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Mentaliteten til New York Islanders-spillere
11 Nov

Mentaliteten til New York Islanders-spillere

Lagene som presterte bra i NHL forrige sesong, deres prestasjon denne sesongen har skuffet publikum litt. Pittsburgh Penguins, New York Islanders og Colorado Avalanche er alle lag som presterte veldig bra forrige sesong, men rekordene deres denne sesongen har alle blitt bunnen av divisjonen. Colorado Avalanche spiller ikke bra, hovedspilleren Nathan MacKinnon er skadet og vil gå glipp av planen for neste måned. Hvilken spiller vil laget sende?

New York Islanders er et veldig fantastisk lag. Gjennom årene har de alltid prestert dårlig i de tidlige stadiene av spillet, men de har vært modige nok til å ta igjen motstanderne i de senere kampene. New York Islanders har gått videre til semifinalen i disse to sesongene, men det mangler en stabil mentalitet blant spillerne. I semifinalen i forrige sesong var New York Islanders og Tampa Bay Lightning begge veldig mektige. Den uovertrufne styrken til de to lagene dro timeplanen til den syvende kampen. Men i løpet av kampen så publikum tydelig den utålmodige prestasjonen til New York Islanders-spillerne. De trakk bevisst motstanderens hockey trøye for mange feil, noe som førte til at de to sidene havnet i en kamp.

Spillerens mentalitet er veldig viktig i spillet. I denne forbindelse presterte Tampa Bay Lightning-spillerne veldig bra. Mange seere ønsker å fortsette å se konfrontasjonen mellom Tampa Bay Lightning og New York Islanders denne sesongen. Vil de møtes igjen det tredje året? I de siste to årene har både Tampa Bay Lightning drakt og New York Islanders drakt blitt likt av mange fans. De liker at de to lagene viser ulik lidenskap for spillet. Publikum husket den siste sesongen av Tampa Bay Lightning og New York Islanders i syv dueller. Spillerne på begge sider kjempet tre ganger. Hvor mye hat de hadde samlet i sine hjerter.

Mest sett produkter