0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Minnesota Wild håper Kevin Fiala kan prestere bra
12 Nov

Minnesota Wild håper Kevin Fiala kan prestere bra

Denne sesongen kom styrken til Minnesota Wild sakte tilbake. Laget har vært stille i tre år uten enestående rekord. I den siste runden av spillet beseiret Minnesota Wild Arizona Coyotes 5-2 for å vinne et vakkert spillbilde, og rekorden deres ble også rangert først i Central Division. I denne runden ble Minnesota Wild beseiret av Vegas Golden Knights 2-3. De klarte ikke å beholde topplassen.

For tiden har Minnesota Wild 9 seire og 4 tapsrekord. Deres mektigste motstander er Saint Louis Blues. Minnesota Wild har gjennom årene forsøkt å beholde gode spillere på laget. De må vente på et godt tidspunkt for å vinne kampen. I kampen mellom Minnesota Wild og Arizona Coyotes presterte Fiara, som hadde på seg hockey trøye nr. 22, veldig bra. Han slo ut et raskt smell foran mål og scoret sesongens andre mål. I år fikk Kevin Fiala Minnesota Wilds kontraktsforlengelse, men lagets periode er kun ett år.

Kevin Fiala ble byttet til Minnesota Wild av laget under spesielle omstendigheter, så mentaliteten hans har ikke vært stabil nok. I 2019 ga Minnesota Wild Kevin Fiala en toårskontrakt. Dessverre var ikke prestasjonen hans i disse to årene bra. Minnesota Wild har alltid trodd at Kevin Fiala kan prestere bedre, men han er ikke veldig sikker, så laget kan bare fornye ham på en kort kontrakt. Kevin Fiala er bare 25 år gammel og karrieren er fortsatt veldig lang. Hvis Kevin Fiala virkelig vil fortsette å bruke Minnesota Wild drakt, håper publikum at han kan prestere godt denne sesongen. Med kontraktsperioden gitt av Minnesota Wild, hvis Kevin Fiala fortsetter å prestere dårlig, vil det være vanskelig for laget å beholde hans tilstedeværelse.

Mest sett produkter