0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Minnesota Wild legger opp en spillertrøye for første gang
02 Dec

Minnesota Wild legger opp en spillertrøye for første gang

Minnesota Wild har kun trukket tilbake Wayne Gretzkys hockey trøye nr. 99 så langt, og laget trekker ikke noe nummer etter ønske. Denne gangen kunngjorde Minnesota Wild at de vil legge opp nhl drakter nummer 9 13. mars neste år. Dette er første gang laget har trukket tilbake trøyenummeret for en spiller på de 24 årene siden etableringen. Mikko Koivu dedikerte 15 års ungdom til laget, men dessverre kunngjorde han til slutt at han sluttet i Columbus Blue Jackets.

Minnesota Wilds beste rekord var i sesongen 2007-08 og vant divisjonsmesterskapet, da Mikko Koivu hadde blitt lagets vikarkaptein. Mikko Koivus harde arbeid for Minnesota Wild er noe mange ikke kan se. Bare teamet forstår hans bidrag fullt ut. Selv om Mikko Koivu ikke klarte å gi Minnesota Wild den høyeste æren, scoret han 709 poeng, den mest scorende spilleren i lagets historie. Mikko Koivus største beklagelse er at han ikke kan bruke Minnesota Wild drakt for å si farvel til alle. Han har ikke oppfylt drømmen om én mann, ett lag.

Mikko Koivu fikk ikke forlenget kontrakt fra Minnesota Wild på grunn av alvorlige fysiske skader på den tiden. I løpet av det ene året da Mikko Koivu begynte i Columbus Blue Jackets, har prestasjonen hans gått mye tilbake, så han bestemte seg for å si farvel til moroa i spillet uten å nøle med å gå glipp av. Mikko Koivu har fått flere alvorlige kroppsskader i karrieren. I en alder av 38 år er han allerede fornøyd med å opprettholde en sunn kropp og kunngjorde pensjonisttilværelsen. Etter at Mikko Koivu valgte å trekke seg, beklaget Minnesota Wild at denne utmerkede spilleren ikke kunne fortsette å delta i spillet. For å takke Mikko Koivu for hans bidrag til laget, bestemte Minnesota Wild seg til slutt for å bruke den pensjonerte nr. 9-trøyen til gjengjeld for å minnes ham.

Mest sett produkter