0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Montreal Canadiens fans er ivrige etter å feire seiersgleden sammen igjen
16 Dec

Montreal Canadiens fans er ivrige etter å feire seiersgleden sammen igjen

Det har gått 27 år siden Montreal Canadiens vant mesterskapet. I løpet av denne perioden vil laget utilsiktet spille et fantastisk spill, men de har ikke kommet videre til finalen på lenge. De siste årene har noen nye NHL-lag steget, noe som gjør dette hundre år gamle laget uten et mesterskap. Montreal Canadiens er det eneste overlevende laget med lang historie i NHL, og et av de fem lagene da NHL ble grunnlagt. Så fansen som eier Montreal Canadiens drakt er mest. Historien deres har vært vitne til mange mirakler.

Montreal Canadiens har ikke gjort store gjennombrudd i disse årene, og laget mangler en forfølgelse av mesterskap. De siste to årene har Montreal Canadiens rekruttert en rekke fremragende spillere til å bli med, blant dem Nick Suzuki og Jesperi Kotkaniemi utførte de mest fremragende. Nick Suzuki og Jesperi Kotkaniemi har likt denne hockey trøye siden de var små, og de håper å skape et nytt era-dynasti her. Selv om deres nåværende styrke ikke er stabil nok, vil sesongen 2020-21 være den beste perioden for dem å trene.

Blant det nye partiet med Montreal Canadiens-spillere er deres alder vanligvis ikke mer enn 23 år gammel, og deres unge vitalitet gir laget nytt håp. Fans er ivrige etter å kunne bruke nhl drakter sammen for å feire gleden over lagets seier. De har endret seg fra barn til ansvarlige foreldre. Tiden har vært vitne til den strålende historien til laget og tok også bort fansenes ungdom.

Mest sett produkter